Dårlige ting for Manchester City etter Erling Haalands fravær

Comments · 68 Views

Dårlige ting for Manchester City etter Erling Haalands fravær

Erling Haaland ble satt på sidelinjen med skade, noe som lot Kevin De Bruyne score på egenhånd. De hyppige timeplanene har gjort hovedspillerne i mange klubber litt slitne. Denne runden tapte både Chelsea og Liverpool for sine motstandere. Et mål fra Kevin De Bruyne endret kampen, og Kevin De Bruyne slo også et vakkert frispark.

Det var Erin Haalands første Premier League-fravær denne sesongen, og City så ut til å ha mistet en slags målsøkende sjel. Erling Haaland har sikkert scoret for laget siden han tok på seg Manchester City fotballdrakter , men hvorfor har andre spillere mistet inspirasjonen til mål? Tidligere ble Manchester Citys mål scoret av mange spillere, og hver spiller i laget har en god scoringsevne. Derfor har Manchester City vunnet Premier League-mesterskapet mange ganger gjennom årene, men har aldri vunnet den første spilleren på scoringslisten.

Erling Håland er toppscorer denne sesongen, men han fant også noe dårlig da laget mistet ham. Resten av Citys spillere ser ut til å ha mistet evnen til å score mål, med kun Kevin De Bruyne som opprettholder ferdighetene sine i assists og mål. Manchester City er helt håpløse for Jack Grealish, hvis karrieretopp bare kan stå igjen i Aston Villa draktsett football. Men Phil Foden og Bernardo Silva ser også ut til å ha mistet det meste av kreftene, og de spiller ikke så bra som de pleide.

Comments